αρχική σελίδα αρχική   προσθήκη στα αγαπημένα προσθήκη στα αγαπημένα   εκτύπωση σελίδας εκτύπωση
 
Lotus Car Rental Lotus Car Rental
 
Lotus Car Rental
ενοικιάσεις αυτοκινήτων στην πιο προσιτή τιμή
Η Lotus Car Rental, έχοντας επενδύσει στην ποιότητα των υπηρεσιών και στη φιλική εξυπηρέτηση, έχει αναπτύξει την τελευταία δεκαετία ένα στιβαρό δίκτυο ενοικίασης αυτοκινήτων προσφέροντας αυτοκίνητα σε απίστευτες τιμές
η εταιρία ο στόλος κρατήσεις επικοινωνία
για μελλόνυμφους
Η Lonus Car Rental στολίζει τον γάμο σας με ένα πολυτελές αυτοκίνητο. Με πολύ λίγα χρήματα ξεκινάτε την καινούργια σας ζωή με ένα από τα πολυτελή αυτοκίνητα του στόλου μας.

αυτοκίνητα για επιχειρήσεις
Χρειάζεστε επειγόντως αυτοκίνητο και δεν υπάρχει διαθέσιμο; Υπάρχει όμως η Lotus Car Rental δίπλα σας να σας άμεση λύση. Σχεδιάσαμε μοναδικές υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων, που καλύπτουν όλες σας τις ανάγκες μετακίνησης σε απίστευτες τιμές.
και όχι μόνο...
Η Lotus Car Rental, διαθέτει μεγάλο αριθμό προγραμμάτων ενοικίασης αυτοκινήτων, καλύπτοντας μεγάλο αριθμό δραστηριοτήτων της ζωής σας.
 

Η εταιρεία


Η LOTUS Car Rental - D. KOSMATOS L.T.D.>, ξεκίνησε το 1993 με έδρα στην Αθήνα.
Έγινε πολύ γρήγορα γνωστή στην Ελληνική αγορά με αποτέλεσμα να έχει ένα πολύ ευρύ πελατολόγιο στον επιχειρηματικό τομέα, με ονόματα εταιρειών παγκοσμίως γνωστά.


Η σωστή εξυπηρέτηση, η άριστη κατάσταση των αυτοκινήτων του στόλου μας, η άμεση επαφή μας με τον πελάτη, το ενημερωμένο και τεχνολογικά ειδικευμένο προσωπικό, οι πολύ λογικές τιμές μας και η δυνατότητα παροχής λύσεων προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις του κάθε πελάτη, είναι μερικά απο τα στοιχεία που όχι μόνο έφεραν την LOTUS στην κορυφή και την διατήρησαν στην θέση αυτή, αλλά έκαναν και εμάς τους δημιουργούς της πολύ υπερήφανους για το αποτέλεσμα και ικανούς να συνεχίσουμε την προσπαθειά μας με συνεχώς ανανεωμένα προγράμματα.


Με γραφεία εξυπηρέτησης σε όλη την Ελλάδα, διευρύναμε στον μέγιστο βαθμό την παροχή μας στον πελάτη, τον οποίο θεωρούμε μοναδικό.


Η LOTUS car rental, διαθέτει πλήρως εξοπλισμένο σταθμό συντήρησης και επισκευής των αυτοκινήτων, ανεξάρτητο χώρο στάθμευσης, ενα στόλο αυτοκινήτων που καλύπτει οποιαδήποτε απαίτηση από 500 μεχρι 4000 cc, καθώς και αυτοκίνητα πολυτελείας για τις πιο επίσημες στιγμές σας.


Εχουμε την δυνατότητα να ικανοποιήσουμε και την πιο υψηλή σας απαίτηση με το χαμηλότερο δυνατό κόστος,


Για οποιαδήποτε πληροφορία χρειαστείτε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μας, από 08.00 μέχρι 22.00, καθημερινά


 
εύκολη αναζήτηση αυτοκινήτου
βρείτε τώρα το αυτοκίνητο που σας ταιριάζει, μέσα από τα πολλά του στόλου μας